Valuta:
Nederland

Verzenden & retouren

Verzending
Voertuig Retourbeleid Levering Wij hebben altijd aangedrongen op dezelfde dag van de orde, natuurlijk, het principe van levering de volgende dag, zodat individuen om belasting spanning goederen 1-3 dagen over te dragen. Tijdens het transport, waarschijnlijk 7-15 dagen.

U moet de transportation.Right van terugtrekking We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid te betalen. 5 dagen na het pakket, moet je ons te accepteren. wisselkoersbeleid voordat u geniet van een eenvoudige terugkeer, moet u contact op te nemen alvorens terug te keren het afleveradres om het item terug te keren naar ons. Alle items teruggestuurd naar ons mag niet worden gedragen, gewijzigd of gewassen hun originele staat, alle etiketten.

We kunnen niet terug naar / niet om de naam te veranderen, zoals onjuiste schoenen, ik hou niet van het project. Zorg er dus voor dat het formaat en projectlading wat ze willen.

Annuleer
Als u wilt uw bestelling te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice alvorens te verzenden. Sorry, we kunnen de bestelling niet te annuleren, als het wordt verscheept. Bedankt voor uw begrip. Als je erop wilt u uw bestelling te annuleren, let dan op het terugkeerbeleid.

Uw tevredenheid is ons streven. Wij bieden een uitgebreid terugkeerbeleid aan u. Alvorens terug te keren de goederen, neem dan eerst contact met ons op voor uw probleem te bespreken. De meeste van de tijd, we zijn in staat om technische ondersteuning aan het probleem op te lossen, moet je niet om iets terug te sturen. Als er onherstelbare gebreken met de goederen, kunt u garanderen dat u wilt terugkeren naar het project in ruil gaven ze ons onze reparatie of vervanging van 12 maanden, neem dan contact op met onze klantenservice, ontvangt u het bericht later. Gelieve uw naam en ID.All om items terug moeten in hun oorspronkelijke staat worden gehouden. Niet dragen, gewijzigd of gewassen, alle tags gekoppeld, moet u de terugkeer kosten, transportkosten, de aankoop kosten.